butorbolt fejlec

kárpitos bútorok gyártása kiegészítők forgalmazása

faragott bútor


Kárpitozott bútorok


ÁLLÁLEHETŐSÉG:

Budapesti telephelyünkre
- asztalos
- kárpitos
kollégákat keresünk

  Stylfa

  


Megosztás közösségi portálokon
Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez Add a MySpace-hez
 

HírekLátogasson el webáruházunkba is!

webáruház
Termékeinkkel ezeken az oldalakon is találkozhat:


Stylfa facebook

STYLFA BÚTORStylfa facebook

STYLFA MÉTERÁRUkepakaszto.hu

kepakaszto.huwww.stylfa.hu > Kárpitozott bútorok
kárpitos bútorok gyártása 1139 Budapest, Fáy u. 7.

www.stylfa.hu


előző oldal Előző kárpitos bútor csoport következő oldal Következő kárpitos bútor csoport

Kárpitos bútorok
Fotel - kanapé - szófa

Minőségi kárpitos bútorok gyártása
- rugalmas kivitelezés -
*** GARANCIA ***
* Feeling *

  Cégünk megrendelésre készít kárpitos bútorokat az ÖN igényei szerint.
A kárpitos termékek között található: kárpitos szófa, kárpitos fotel, kárpitos kanapé, kárpitos hintaszék, kárpitos sarokkanapé, kárpitos fotelágy, kárpitos éttermi pad és kárpitos sarokkanapé is.
Megrendeléskor ízlésének megfelelően választhatja ki a kárpit és a látszó farészek színét, s ha szükséges, a méretet is elképzelésének megfelelően módosíthatja az egyedi feeling érdekében!
Amennyiben önállóan nem tud dönteni az egységes megjelenés tekintetében, tapasztalt lakberendező kollégánk szívesen nyújt segítséget a harmónia megteremtésében, kárpitos bútor: fotel. kanapé lakberendezési tanácsadás szolgáltatás -unknak köszönhetően.
Kárpitos bútoraink sokakat vonzó eleganciáját mindenekelőtt az igényes kidolgozás
és gondos tervezés adja, melyben nagy szerepet játszik az ergonómia is.


RENDELHETŐ KÁRPITOS BÚTOR TERMÉKEK:A kárpitos szófa nem megy ki a divatból!
Ez a népszerű szobabútor, mely ülésre és fekvésre egyaránt alkalmas, ideális berendezési tárgya lehet nappaliknak, TV néző szobáknak.
A többféle kialakításnak, és a kanapé kárpit anyagok széles választékának köszönhetően, egyaránt megállja helyét akár egy modern, akár egy antik jellegű környezetbe illesztve is.


szófa kanapé! A képre kattintva még többet megtudhat kárpitos szófa termékeinkről!

Szófa, kanapéSzófa
 

A képre kattintva további kárpitos szófa
képek tekinthetők meg!

 


A klasszikus füles fotel - eket illetően is, tapasztalt, minőségi munkához szokott kárpitos szakembergárda várja megrendelését!
Vállajuk füles fotelek, füles kanapék, füles kanapé - ágyak, füles szófák, füles hintaszékek igény szerinti elkészítését, minta alapján kiválasztott fazonban és színben, vagy akár egyedi elképzelések alapján!
A termékek igényes kézi munkával, kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, így a végtermék nem hasonlítható össze az áruházakban kapható olcsó tömegcikkekkel!


füles fotel, kanapé! A képre kattintva még többet megtudhat füles fotel és sarok ülőgarnitúra termékeinkről!

füles fotel
 

A képre kattintva további füles fotel
képek tekinthetők meg!

 


A kárpitos ülőbútorok ( fotel, kanapé ) akkor felelnek meg a kényelmi és ergonómiai követelményeknek, ha azok az emberi testet a megfelelő pontokon támasztják alá. Ezen szempontok kárpitos bútoraink tervezésekor jelentős szereppel bírtak, és kialakításuknál is figyelembevesszük az ergonómiát. Az alsó lábszárnak az ülőbútorral legalább derékszöget, vagy annál nagyobb szöget kell bezárnia. A talpak teljes terjedelmükkel a padlón nyugodjanak. A felső lábszár lehetőleg minél nagyobb felületen érintkezzen az üléssel. Kényelmesebb, ha az ülőfelület enyhén lejt hátrafelé, valamint a háttámla szöge 100 - 110 fokos. Ennek következtében a háttámla a test súlyának nagy részét átveszi ezáltal tehermentesítve az izmokat. Ha a háttámla megfelelő dőlésszögű, akkor a test jobban pihen és a légzés is könyebbé válik. Evidens, hogy a háttámlának nemcsak dőlnie kell, hanem megfelelő kialakítással is kell, hogy rendelkezzen. Az az ülőbútor, aminek a háttámlája merev vonalú, és az emberi test anatómiáját , formáját nem veszi figyelembe az kényelmetlen.

 


fotel, kanapé! A képre kattintva még többet megtudhat különböző stílusú kárpitozott bútorainkról!

kanapé fotel képek
 

A képre kattintva további különböző stílusú
kárpitos fotel - kanapé képek tekinthetők meg!

 


Szállodák, éttermek, közösségi helyiségek részére, különböző komfortfokozatú és minőségi igényű kárpitos padok legyártását is vállaljuk, akár egyedi tervek alapján!


szófa A képre kattintva még többet megtudhat éttermi, szállodai bútorainkról!

Szállodai, éttermi bútorok
 

A képre kattintva további vendéglátóipari
kárpitos képek tekinthetők meg!

 

bútorszövet! Tekintse meg bútorszöveteinket is!

kárpit anyag


Kárpit anyagok


Szófa : A szófa ülésre és fekvésre egyaránt használtó szobabutor , amely lehet támasztókarral vagy támasztókar nélkül.
Zsámoly : Max 30 cm magas, rugós, magas kárpitozású bútor, amelynek felülete téglalap alakú. Legfőképp fotel elé helyezve használják, a láb támasztására.
Puff : 45 cm magas, általában rugós, magas kárpitozású bútor. Az ülőfelöletet borító szövet az ülőalkalmatosság oldalsó részein fodrozott, amely a láb alsó részéig is leérhet.
Fotel : Az egyik legnépszerűbb kényelmi ülőbútor. Sokféle változata létezik. Ülésmagassága általában 40 cm. Rugós, magas, rögzített, vagy magas kárpítozással. Kartámlája lehet faragott, párnázott, vagy fényezett.
Kanapé : A kanapé magas kárpítozású, általában 42 cm ülésmagasságú kar- és háttámlás ülőbútor. Aránylag nagy mérete miatt kis lakásokban nem igazán helyezhető el, viszont a kanapé - ból kialakított rekamié , ami egy kis méretű fekvőbútor, igen széles körben elterjedt.
Fotelágy : A kis lakások szükség fekvőbútora. Legtöbbször három darabból létrehozott, magas kárpítozású, rugós felület. Kinyitott állapotban az ülőrész, a kihúzott fiókra helyezhető, amelynek háttámlája szükség szerint leereszthető. Előnye, hogy nappal, mint fotel használható.
Ottomán : Az ottomán Török eredetű, dúsan kárpitozott, sarokba illő kerevet. Az ottomán bútor kényelmes otthoni időtöltést kínál akár a lábak alátámasztásával is.
Bútorvédő huzatok : A bútorhuzat a kopástól, porosodástól védi a az ülőbútor nemesebb anyagból készült bevonatát, fényezését, famunkáját. Ezen kívűl kiválóan alkalmas arra is, hogy a már nem kifogástalan állapotban lévő kárpítozást eltakarja. Ajánlatos a bútor huzat anyagát szabás előtt kimosni (avatni).Párizs hintaszék , hintafotel

Az fotel a népszerű Párizs garnitúra hintaszék változata, mely hintázós mozgását 8 db. csapágy segítségével végzi, miközben a bútor talpa egy helyben marad.

  hintafotel  

Relax fotel
A kárpitos hintaszék használata segít az ellazulásban.

A közkedvelt Párizs kárpitos termékcsalád hintaszék változata
***


kanapé Kiválaszthatja a kárpitos bútor kárpit színárnyalatokat itt.

Kattintson! Ide kattintva, levélben bővebb információt kérhet!

 

 

 

KÁRPITOS BÚTOROK

Napjainkban a kárpitozott bútorok használata életünk elengedhetetlen részévé vált. Nem létezik olyan lakás, vagy közösség, ahol valamilyen módon ne lenne jelen fotel, vagy kanapé. Mint ahogyan a vásárlói igények, úgy a kárpitos bútorok is nagyon sokszínűek. Van, aki lakása berendezését csupán fotel és kanapé beszerzésével kívánja megoldani, míg mások az összetettebb sarok kanapé, sarokgarnitúra, szófa, vagy ággyá alakítható változat hívei. Természetesen az igények egyenesen arányosak a vásárlói erővel. Ezt a szélsőséges különbséget a piac is kénytelen követni. Míg a nagy bútorgyártó cégek az alacsonyabb keresettel rendelkezőknek próbálnak olcsó tömegcikkeket előállítani, addig a Stylfa Bt. az igényesebb kárpitos bútorra vágyók kiszolgálását tűzte ki célul, egyedi és kisszériás bútoraival. Tapasztalt, minőségi munkához szokott kárpitos szakembergárdával felvértezve várja a vállalkozás a megrendelőket. A termékek igényes kézi munkával, kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, így a végtermék nem hasonlítható össze az áruházakban kapható olcsó kárpitos bútorokkal! Célunk a vásárló igényeinek minőségi kiszolgálása korrekt áron! A vevői kívánságok teljes körű kiszolgálása érdekében a cég lehetőséget biztosít a látszó fa részek és a bevonóanyag színének kiválasztására, így mindenki lakása adottságainak megfelelően tervezheti meg bútorát. Szükség esetén a méretek is egyedi elképzelések szerint módosíthatók. A lakosság megrendelései mellett, nagy hangsúllyal esik latba a közületek kiszolgálása is, legyen az színház, szálloda, étterem, vagy kávézó. Ezen a területen általában teljesen egyedi tervek alapján kell minőségi, tartós bútort előállítani. A Stylfa Bútor nagy tapasztalattal rendelkezik éttermi padok, közösségi helyiségek, társalgók bútorainak előállításában. A bútorkárpitok széles választékának, és a különböző technológiai alkalmazásoknak köszönhetően, sokrétű a termékpaletta, melynek csak az alkotói fantázia szab határt.

Amennyiben Ön is MINŐSÉGI KÁRPITOS BÚTORT szeretne ELFOGADHATÓ ÁRON, keresse a STYLFA BÚTOR termékeit!


KÁRPITOS BÚTOROK:
HINTASZÉK, SZÓFA, FOTEL, RELAX FOTEL, KANAPÉ, FOTELÁGY, KANAPÉ-ÁGY
PÁRIZS, HENDŐKE, ÉTTERMI PAD, ÉTTERMI PADOK, egyedi feeling

 
előző oldal Előző kárpitos bútor csoport következő oldal Következő kárpitos bútor csoport

Kapcsolat

 

STYLFA BÚTOR
BUDAPEST

Bútor, Bútorkárpit, Képakasztó sínrendszer

Stylfa Bútor

Hungary
Budapest

1139 BudapestFáy u. 7.
(Váci úttól, a 3-as kék metró Forgách utcai megállójától kb. 200 méterre)

Térkép

Telefon: 06-1-350-0693
Email:
Honlap: www.stylfa.hu

Nyitva tartás:

  1. Hétfő 10.00 - 16.00 óra
  2. Kedd 10.00 - 16.00 óra
  3. Szerda 10.00 - 16.00 óra
  4. Csütörtök 10.00 - 16.00 óra
  5. Péntek 10.00 - 16.00 óra
  6. Szombat 8.00 - 12.00 óra
  7. Vasárnap: ZÁRVA


Termékeinkbőlszófa

Szófákfüles fotel

Füles fotelekkárpit anyag

Kárpit anyagokképakasztó sín

Galéria képsínrendszerekhintafotel

Relax hintafotel
a kényelem új dimenziója


Kárpitos bútor hintaszék, szófa, fotel, kanapé, ülőgarnitúra, sarokülőgarnitúra
(C) 2019 Stylfa - Szófa - kárpitos fotel és fotelágy, kanapéágy , kárpitos heverő, kárpitos bútor, fotel, ágy, kárpítozott heverő, kárpitos kanapé, kanapé ágy, kanapék ágyak, pamlag, kárpitos kanapé védőhuzat és más kárpítozott termékek, Szófa, kárpítozott pad, TV néző szófa, kárpitos ülőgarnitúrák,relax fotel,retró fotel,retró kanapé,párizs fotel,ülőgarnitúra akció, sarokülőgarnitúra
 
KÁRPITOS FÜLES FOTEL - KANAPÉ | BÚTORSZÖVET - KÁRPIT - BÚTORKÁRPIT SZÁLLODAI - ÉTTERMI BÚTOROK | ASZIMMETRIKUS SZÓFA MEMORY - FEDŐMATRAC - PÁRNA, MATRACVÉDŐ KÁRPIT